HomeCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 ALL ABOUT MARGARITA (MARGARET PLUS)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
sheila



Female
Number of posts : 11
Age : 49
Location : Sepang
Distributor Code : 60-118364
Rank : distributor
Registration date : 2009-04-21

PostSubject: ALL ABOUT MARGARITA (MARGARET PLUS)   Tue Apr 21, 2009 10:28 pm

This is my own testimony:

Dah seminggu akk consume MARGARITA (MARGARET) akk ambil 3hri sblum period time.nk tengok apa jdi or apa perubahan. Alhamdulillah, tk spt biasa, rasa nk period, tp tk kluar2. smpai tarikh akk period, ada signal dberi. setitis darah period kluar, memudahkan akk bersedia. selang beberapa jam, terus period dgn lancar. Period dgn darah yg agak bersih dan ada ketul2an yg keluar terus smasa kita sedang bersihkan diri. Tak da sakit pinggang yg amat sangat spt nk senggugut. kira utk testimoni yg pertama, kira puas hati..
Back to top Go down
View user profile
musa66



Male
Number of posts : 1
Age : 50
Location : Subang Jaya
Distributor Code : 60-129906
Rank : New Member
Registration date : 2009-06-03

PostSubject: Re: ALL ABOUT MARGARITA (MARGARET PLUS)   Thu Jun 04, 2009 9:58 am

Salam Puan Shilela,
I nak promote jgk product ni.. macam mana nak approach ladies...
some of the info in tasly website tu terlalu sensitif utk di ceritakan keberkesana nye sbb melibatkan private part
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Male
Number of posts : 20
Age : 36
Location : NO 16-2 JALAN METRO PUDU 2 FRASER BUSINESS PARK OFF JALAN YEW KUALA LUMPUR 55100 WILAYAH PERSEKUTUA
Distributor Code : ADMINISTRATOR~60-000000
Rank : God Ambassador (GA)
Registration date : 2007-08-23

PostSubject: Re: ALL ABOUT MARGARITA (MARGARET PLUS)   Tue Jul 07, 2009 12:31 pm

musa66 wrote:
Salam Puan Shilela,
I nak promote jgk product ni.. macam mana nak approach ladies...
some of the info in tasly website tu terlalu sensitif utk di ceritakan keberkesana nye sbb melibatkan private part

Nak tahu lebih lagi tentang product, have a meeting, datanglah ke HQ KL, Tasly akan buat satu presentasi kepada semua member member hebat kita...

tentang fungsi product / marketing plan / etc. etc. etc,...

_________________
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
king Administrator king
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Creating Health,
Achieving Future
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Back to top Go down
View user profile http://www.tasly.com.my
Sponsored content




PostSubject: Re: ALL ABOUT MARGARITA (MARGARET PLUS)   Today at 6:10 pm

Back to top Go down
 
ALL ABOUT MARGARITA (MARGARET PLUS)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Welcome Margarita!!!
» Good dietitian Brisbane
» Bring up the Bodies

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: TASLY PRODUCTS :: MARGARET PLUS-
Jump to: